6971981193 Αθήνα, Αττική patriotvipservice@gmail.com
hero image

Patriot Security Vip Service
Υπηρεσίες security Αθήνα

______

λίγα λόγια για την εταιρεία

 

Η αύξηση της εγκληματικότητας & η ανάγκη για ποιοτικές υπηρεσίες ασφαλείας έχει γίνει επιτακτική για όλους, επαγγελματίες και μη. Υπάρχουν πια πολλές επιλογές  για κάποιον που ενδιαφέρεται πραγματικά να ενισχύσει την ασφάλεια του χώρου του , είτε πρόκειται για κατοικία , γραφείο ή εργοστάσιο.

Η ανάθεση της φύλαξής σας στην PATRIOT αποτελεί το καλύτερο τρόπο για να ξενοιάσετε μια και καλή σχετικά με την ασφάλεια σας.

 

Ημερήσιες Αναφορές : Οι εταιρείες ασφαλείας φροντίζουν να παρέχουν  ημερήσιες αναφορές οι οποίες συμπληρώνονται από τους φύλακες ασφαλείας. Συνήθως είναι δύο στο σύνολο. Η μία αφορά την καταγραφή των  περιστατικών που μπορεί να έχουν διαδραματιστεί κατά τη διάρκεια της περιπολίας και η άλλη αφορά την περιπολία που έχει πραγματοποιηθεί. Σε αυτή γίνεται η λεπτομερής καταγραφή των ελέγχων που πραγματοποιούνται στους ελεγχόμενους χώρους ανά διαστήματα, η συχνότητα των οποίων καθορίζεται βάση συμφωνίας μεταξύ της εταιρείας μας και του πελάτη.

 

Η κάθε φύλαξη μελετάται με προσοχή για να βγει το σωστό σχέδιο φυλάξεις για το συγκεκριμένο χώρο και τη συγκεκριμένη κατάσταση... Ώστε να μπορούν να μπουν και η άρτια εκπαιδευμένοι φυλακές που είναι για τη συγκεκριμένη περίσταση με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που θα έχει ο κάθε συγκεκριμένος χώρος.
 

 

Η έμπειρη ομάδα
της εταιρείας PATRIOT SECURITY αναλαμβάνει κάθε είδους φιλάξεις και είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κάθε ανάγκη ή αποστολή που ενδέχεται να προκύψει.